Workshop & Restauratie Workshop & Restauratie

Workshop

In onze werkplaats komt mechanische deskundigheid perfect samen met een liefde voor klassieke auto’s. Of het nu gaat om regulier onderhoud, ingewikkelde reparaties of prestatieverbeteringen, ons ervaren team staat klaar om aan elke behoefte op autogebied te voldoen. Wij begrijpen het unieke karakter van elk voertuig dat onze werkplaats betreedt, en we benaderen elk project als een canvas voor technische perfectie. Van het diagnosticeren van complexe problemen tot het fijnafstellen van motoren; onze werkplaats is een domein waar precisie samengaat met toewijding. Zo zorgen we ervoor dat uw geliefde voertuig de aandacht krijgt die het verdient. Bij Roadsight is ons streven niet alleen om uw autodromen op de weg te houden, maar om ze te verbeteren met elke draai van het stuurwiel.

Contact Us

Service en inspectie

Wanneer een voertuig onze werkplaats binnenkomt, wordt het onderworpen aan een grondige evaluatie op basis van een checklist met meer dan 100 punten. Dit geeft ons een diepgaand inzicht in elk aspect van het voertuig. We noteren nauwkeurig gebreken, schade en slijtage, zodat u de controle heeft en volledig op de hoogte bent van de behoeften van uw voertuig. Mocht u vragen hebben, ons team staat altijd klaar om te helpen. Na de beoordeling presenteren we u een gedetailleerd inspectierapport, waardoor u de keuze heeft om te beslissen over de benodigde stappen. Bij Roadsight zetten we u achter het stuur van de reis van uw voertuig door onze werkplaats, met gegarandeerde transparantie, controle en de grootste zorg.

Schedule Appointment

Restauratie

In onze restauratieprocessen erkennen we dat elke klassieke auto een uniek verhaal herbergt, en onze bekwame vakmensen werken om eer te betonen aan dit erfgoed. Met een volledige toewijding aan authenticiteit en oog voor detail herstellen, vernieuwen en revitaliseren we zorgvuldig, zodat uw klassieke auto zijn oorspronkelijke charme en verfijning behoudt. Aanschouw hoe uw vintage juweel een opmerkelijke transformatie ondergaat door ons restauratiewerk, en omarm de weg die voor u ligt met een tijdloos meesterwerk dat resoneert met het verleden en tegelijkertijd de toekomst omarmt.

Plan vandaag nog uw auto-inspectie

Neem contact met ons op via WhatsApp of bel ons op +31 (0) 85 060 8328