Klassiek Rijden, Tijdloze Beleving

Ons verhaal als liefhebbers van klassiekers
Scroll down

Welkom bij Roadsight, waar onze liefde voor klassieke auto’s een familie-erfenis is die gevormd wordt tot een ongeëvenaarde collectie. Opgericht door vader Emiel en zoon Niek Putman, is ons verhaal een mix van passie en expertise.

Emiel, met een enorme passie voor autogeschiedenis, speurt de wereld af naar uitzonderlijke en onontdekte modellen, en verrijkt daarmee onze collectie met verborgen juweeltjes. Niek, een meester in mechanica, is toegewijd aan het behouden van de authenticiteit van elk voertuig, ongeacht de technische uitdaging. Onze zorgvuldig samengestelde collectie van meer dan 50 auto’s is het resultaat van onze toewijding aan perfectie. Als onderdeel van onze strategie bieden we de mogelijkheid om modellen aan te schaffen die voldoen aan de hoogste normen op de markt.

4
Huidige projecten
74
Klassiekers in Collectie
10000
Aston Martin spare parts op Voorraad

Roadsight Roadsight Roadsight Roadsight Roadsight Roadsight

Aston Martin Expertise: een onderscheidende factor

Naast het ruime aanbod aan auto’s, bieden wij uitgebreide diensten, van ondersteuning bij evenementen tot een bekwaam team van monteurs in onze werkplaats. Wat Roadsight onderscheidt, is onze ongeëvenaarde expertise op het gebied van Aston Martin-voertuigen Onze uitgebreide voorraad van meer dan 1000 originele Aston Martin reserveonderdelen getuigt van onze toewijding aan authenticiteit. Met een gespecialiseerde carrosseriewerker voor Aston Martin in ons team, blazen we nieuw leven in klassieke Aston Martins en herstellen we hun oude glorie