Roadsight Ardennen Experience

19 t/m 21 april 2024

Volledig verzorgde roadtrip inclusief overnachtingen, diners en support

Reissom; €1.450 per equipe

 

Stap in je oldtimer en beleef een onvergetelijke klassieke auto-ervaring tijdens ons weekendavontuur op 19 en 21 april. Ben je een liefhebber of eigenaar van een klassieke auto? Sluit je dan aan bij deze unieke tour waar passie voor klassiekers wordt gecombineerd met de prachtige Belgische Ardennen.

 

De Ardennen Experience voert ons dwars door de Belgische en Luxemburgse Ardennen. Deze regio is bekend vanwege zijn glooiend landschap, dichte bebossing, kronkelige riviertjes en pitoreske dorpjes vol bruisende gastronomie.

 

We hebben met zorg een adembenemende route samengesteld die je via ‘bolletje-pijltje’ langs schilderachtige wegen en verborgen juweeltjes voert.

 

Verzorgd op pad

Tijdens dit weekend hebben we een toegewijd technisch support-team paraat staan. Ze zijn er om ervoor te zorgen dat elke auto de finish haalt en dat mogelijke technische uitdagingen snel en professioneel worden opgelost. Het bagageteam zorgt ervoor dat je je volledig kunt concentreren op het rijden en het bewonderen van de omgeving. We zorgen ervoor dat je bagage veilig op de bestemming aankomt, zodat je zorgeloos van het avontuur kunt genieten.

 

Een Onvergetelijk Avontuur in de Belgische Ardennen

Bereid je voor op een weekend vol rijplezier, adembenemende uitzichten en het nostalgische van jouw klassieker. Samen maken we een onvergetelijke reis door de prachtige Ardennen.

 

Mis dit unieke klassieke auto-avontuur niet en schrijf je vandaag nog in voor de Ardennen Experience in het weekend van 19 t/m 21 april.

 

Details

– 3-daagse roadtrip door de Ardennen.

– 2 overnachtingen met diner & wijnarrangement.

– Start en finish bij onze collectie in Wekerom.

– Stijlvolle en elegante verblijfslocaties

– Vervoer van bagage van hotel naar hotel.

– Technische ondersteuning door het Roadsight serviceteam.

– Uitgebreid roadbook met fantastische routes, uitgezet met bol-pijl kaartlees-systeem en ondersteund door ingetekende landkaarten en een gedetailleerde reisbeschrijving per dag met tips en duidelijke schema’s.

– Alle parkeergelden bij de hotels zijn inbegrepen.

– Klassiekers voor 1980 krijgen voorrang bij inschrijving

– Er is plek voor maximaal 24 equipes