Jaguar MK IX

De klassieke Jaguar MK IX is direct herkenbaar vanwege zijn iconische ontwerp, met sierlijke lijnen, een opvallende grille en het kenmerkende Jaguar-embleem.
Scroll down

Jaguar MK IX Jaguar MK IX Jaguar MK IX Jaguar MK IX

• Origineel linksgestuurd exemplaar
• 3.8 liter V6 motor
• Tweekleurig kleurenschema

Maak een reis door de tijd met de magnifieke Jaguar MK IX uit 1960 – een waar automeesterwerk dat uitnodigt om deel uit te maken van zijn nalatenschap. Met een vermogen van 220 pk, verborgen onder zijn vintage exterieur, is dit juweeltje meer dan alleen een auto; het is een belichaming van gecombineerde kracht en gratie.

Dit is niet zomaar een voertuig; het is een gang naar het verleden en biedt een unieke verbinding met een vervlogen tijdperk van uitmuntende auto’s. Op 30 juni 1960 verwelkomde de wereld dit wonder, en nu is het klaar om jouw metgezel in de toekomst te zijn.

Neem contact met ons op via WhatsApp of telefonish op +31 (0) 85 060 8328 om een afspraak te maken.

Over deze auto

Bouwjaar: 1960
Prijs: € 39.500
Vermogen: 220 PK
Kilometerstand: 6.184 Miles
Leverdatum: 30-06-1960
Kleur: Two-tone Rood/ Roomwit
Interieur: Rood
Bodywork: Saloon
Transmissie: Automatisch

 

Gedrenkt in een betoverende tweekleurige laag stralend rood en romig crème, is deze Jaguar MK IX niet zomaar een auto – het is een kunstwerk dat belooft de aandacht te trekken en gesprekken op gang te brengen, waar u ook gaat. Het interieur is een toevluchtsoord gehuld in rijk rood en nodigt uit om jezelf onder te dompelen in de luxueuze omhelzing, waardoor de geest van klassieke elegantie nieuw leven wordt ingeblazen.

Bij de klassieke sedan-carrosserie draait het niet alleen om design; het is een statement dat de tijd overstijgt, de verfijnde smaak van weleer weerspiegelt en deze combineert met het gemak van vandaag. En met een automatische transmissie wordt uw rijervaring naadloos, zodat u zich kunt concentreren op het plezier van de weg die voor u ligt.

Sluit u aan bij degenen die niet alleen de mechanica van een auto waarderen, maar ook de geschiedenis die hij met zich meedraagt, de verhalen die hij bevat en de ervaringen die hij belooft. De Jaguar MK IX uit 1960 wacht niet alleen om gereden te worden; het wacht om gekoesterd, gevierd en door generaties heen doorgegeven te worden. Ben je klaar om geschiedenis een onderdeel van je dagelijks leven te maken?

Neem contact met ons op via WhatsApp of telefonish op +31 (0) 85 060 8328 om een afspraak te maken.

6
Cilinders
1960
Bouwjaar
220
PK

Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen.

Mail: info@roadsight.nl Phone: +31 (0) 85 060 8328

Misschien vindt u deze ook interessant:

Aston Martin DB2/4 MKII

Aston Martin DB5

Mercedes-Benz 300 SL Gullwing