Ferrari Testarossa

De Ferrari Testarossa-ervaring is slechts een stap verwijderd. Zet je stempel op de geschiedenis door dit automotive meesterwerk te bezitten.
Scroll down

Ferrari Testarossa Ferrari Testarossa Ferrari Testarossa

• Slechts 3 eigenaren sinds nieuw
• Matching numbers
• Lage kilometerstand

Stel je voor dat je het stuur vastgrijpt van een ware legende – de Ferrari Testarossa, een meesterwerk dat de tand des tijds heeft doorstaan. Als je de sleutel omdraait, verandert het gebrul van de motor in een symfonie, en elke mijl van de open weg wordt een avontuur. Bij Roadsight begrijpen we de magie van klassieke auto’s, en de Testarossa belichaamt die magie als geen ander.

De gestroomlijnde contouren, de onmiskenbare luchtinlaten aan de zijkant – elke lijn vertelt een verhaal van passie en precisie. In de berijderstoel bevindt u zich te midden van de essentie van luxe en erfgoed, waardoor elke rit een reis door de tijd wordt. Voor verzamelaars en liefhebbers die niets dan het beste eisen, is de Ferrari Testarossa een prachtig juweel in onze zorgvuldig samengestelde collectie. Het is niet zomaar een auto; het is een getuigenis van de vindingrijkheid van design en techniek. Het bezitten van een Testarossa betekent het bezitten van een stuk geschiedenis dat ongetwijfeld de trots van uw collectie zal worden.

Neem contact met ons op via WhatsApp of telefonish op +31 (0) 85 060 8328 om een afspraak te maken.

Over deze auto

Bouwjaar: 1988
Prijs: € 142.500
Vermogen: 390 PK
Kilometerstand: 46.000 Km
Leverdatum: 1-7-1988
Kleur: Rosso Corsa
Interieur:Zwart
Bodywork: Coupé
Transmissie: Handmatig

 

Deze Testarossa werd nieuw geleverd in Hergiswil, Zwitserland, op 1 juli 1988, door Ferrari Garage FreyHorw. De auto is altijd uitzonderlijk goed verzorgd en onderhouden, zoals typisch is voor ‘Zwitserse’ zorg. Het heeft slechts 46.000 kilometer gereden, wat origineel is en geverifieerd kan worden aan de hand van het originele gestempelde serviceboekje en het bijbehorende Abgaswartungsdokument. Alle andere originele instructieboekjes en handleidingen van de eigenaar zijn ook aanwezig. Het carrosserie is prachtig, met strak plaatwerk en vrij van schade. Het lakwerk is uiterst mooi en heeft een prachtige glans. Het interieur is origineel en goed onderhouden. Natuurlijk heeft de Testarossa zijn originele en daarmee ‘matching numbers’ 12-cilinder F113A-motor. Kortom, een uitzonderlijk mooie Zwitserse Testarossa (EU-versie) met een correcte, goed gedocumenteerde geschiedenis en een zeer lage, controleerbare kilometerstand.

Neem contact met ons op via WhatsApp of telefonish op +31 (0) 85 060 8328 om een afspraak te maken.

12
Cilinders
1988
Bouwjaar
390
PK

Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen.

Mail: info@roadsight.nl Phone: +31 (0) 85 060 8328

Misschien vindt u deze ook interessant:

Aston Martin DB2/4 MKII

Aston Martin DB5

Mercedes-Benz 300 SL Gullwing